Oesters enzo……

Door de klimaatverandering mogen we steeds langer genieten van mooi weer in het najaar. Laat dit nou het seizoen zijn waarin de oesters van de Waddenzee het beste smaken!

Onthaasten

Het oester enzo arrangement is in het leven geroepen om een weekend echt te onthaasten en de tijd te nemen om te genieten van een gezellig samen zijn, de reis naar het eiland Vlieland en de smakelijke dingen die het eiland te bieden heeft in de nazomer. Even weg van uw drukke agenda.

Programma

  • Voorovernachting, vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom om alvast kennis te maken met de crew en mede reizigers
  • Dag 1, Zeilreis naar Vlieland.
  • Dag 2, Oesterworkshop op het wad met prosecco en oester plukken, In de namiddag kunt u genieten van een proeverij van oesters waarbij we een passend drankje serveren. Tussendoor heeft u voldoende tijd om het eiland te verkennen.
  • Dag 3, Terug naar Thuishaven Harlingen.

Beschikbaarheid

Aangezien we voor het oester plukken afhankelijk zijn van laagwater heb ik de volgende data voor Oesters enzo gereserveerd:

  • 22-25 oktober 2020 (individuele inschrijving) € 300,00 Per Persoon. *
  • 13-15 november 2020 €2800,00 **
  • 27-29 november 2020. €2800,00**

* De prijs is gebaseerd op een drie daags verblijf inclusief voorovernachting op basis van vol pension. inclusief oesterworkshop op het wad en oester proeverij. Maximaal 12 inschrijvingen ivm. de 1,5 regel binnen in het schip.
** De prijs is inclusief schipper, matroos, voorovernachting, oesterworkshop op het wad en oesterproeverij.

Antonia en covid -19: Wij kunnen voor 12 mensen de anderhalve meter garanderen binnen in het schip. Voor gezinnen met kinderen tellen andere regels voor vragen kunt u gerust contact opnemen. Tijdens het zeilen hoeft u zich niet aan de 1,5 meter te houden.


Voor vragen of reserveringen neem gerust contact op.

Translate »