Arrangementen

Uiteraard draait het om zeilen op het schip, echter wil dat niet zeggen dat we ons niet met andere dingen bezig kunnen houden tijdens uw zeilreis.

Oesters en zo…

Naast heerlijk zeilen naar Vlieland zullen we in dit arrangement genieten van de lekkere dingen die het eiland te bieden heeft. Dit arrangement is zowel te boeken als individu of als groep. De prijzen zijn inclusief schipper en matroos, Oesterworkshop op het wad bezoek aan de bierbrouwerij met bierproeverij en een oesterproeverij.

Water en milieu.

Dit is een gratis module die aangeboden wordt aan scholen.
In 2019 is er veel gestaakt en gestreden door de jeugd voor betere klimaat regels dit programma zorgt ervoor dat dat de jeugd nog beter mee kan praten en alles begrijpt over het gebruik van water. Welke soorten watergebruik zijn er en wat betekend verborgen watergebruik.

Het lesprogramma wordt op school doorgenomen, waarna het geleerde toegepast wordt aan boord. Zowel het eigen water gebruik wordt onder de loep genomen als het verborgen watergebruik in voedsel. De leerlingen of studenten kunnen koken met de tips en recepten uit de module of kunnen geheel op eigenwijze aan de hand van de opgedane kennis een menu samen voegen.